2-PACK SAMSUNG SNELLADERS

  • 100% origineel
  • Witte snelladers: Micro-usb kabel
  • Snel tussentijds opladen
  • Tot 4 keer sneller laden
JAMMER JOH, DIT PRODUCT IS UITVERKOCHT!
Mis de volgende deal niet!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang morgen nieuwe deals!


Artikelomschrijving

2-Pack Samsung Snelladers


Wat is erger dan je schoonmoeder op een katerzondag? Je telefoon die uitvalt terwijl je pas halverwege het filmpje bent. Dat moet ten alle tijden voorkomen zien te worden, dus zorg ervoor dat je telefoon altijd voldoende power heeft. Kies uit de volgende opties:

Twee witte Samsung snelladers
De snellaadfunctie is geschikt voor de Samsung Galaxy: S6, S6 Edge, S6 Edge Plus, Note 4, Note 5, S7 en de S7 Edge. Verder is de oplader ook te gebruiken voor alle andere mobiele telefoons met micro usb-aansluiting.

Twee zwarte Samsung snelladers
Deze modellen zijn geschikt voor de Samsung Galaxy: S8, S8 Plus, Note 8, A3 2017, A5 2017, A7 2017. Verder is deze lader ook geschikt voor andere mobiele telefoons met de USB-C aansluiting. De zwarte Samsung snelladers zijn verkrijgbaar tegen een meerprijs. Let op! De zwarte Samsung snelladers bevatten geen micro-usb aansluiting.

Micro-usb aansluiting
De kabel is 1 meter lang en heeft een micro-usb uiteinde, hij is dus ook geschikt om bijvoorbeeld Huawei/Nokia/LG/HTC telefoons op te laden. Let dan wel op dat de snellaadfunctie niet werkt, omdat deze telefoons niet beschikken over de Adaptive Fast Charging technologie. De snellaadfunctie werkt op alle Samsung-apparaten met een micro-usb aansluiting (niet geschikt voor tablets van Samsung, i.v.m. bredere aansluiting)

Zo gepiept!

2-pack Samsung Snelladers

Voorwaarden 2-Pack Samsung Snelladers

  • De bestelling wordt na aankoop binnen 8 werkdagen verzonden
  • Verzendkosten: €3,95 per bestelling